Στρώματα

Η σειρές στρωμάτων αποτελούν την πλέον πολυτελή σειρά στρωμάτων της εταιρείας Oikiaset. Η σειρά προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα υλικών, ιδανική στήριξη και τη μοναδική αίσθηση της σταδιακής βύθισης του σώματος, οδηγώντας σε ένα πραγματικά αναζωογονητικό ύπνο. 

Έτσι είναι σαν να βυθίζεσαι στην παχιά άμμο της Μεσογείου και να ξυπνάς γεμάτος με την ενέργεια και την καλή αύρα της θάλασσας της. 


Έτοιμα στρώματα με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής! Στρώμα Utopia pocket spring με ανώστρωμα 30-32cm

Στρώμα Utopia pocket spring με ανώστρωμα 30-32cm Για εσάς που η επιλογή του σωστού στρώματος είναι προυπόθεση για να είστε πάντα ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια στη διάρκεια της μέρας, τότε το Utopia είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για εσάς. Ένα πολυεπιπέδο στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια, υψηλής πυκνότητας foam, ίνες, βαμβάκι και καπιτονέ ύφασμα που υπόσχονται έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο. - Pocket spring 26εκ: Ανεξάρτητα ελατήρια που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 256/ανά m2. Απορροφούν κραδασμούς, τριξίματα και προσφέρουν προσαρμοσμένη ελαστικότητα σε όλες τις ζώνες στήριξης του στρώματος. - Στο πάνω μέρος φέρει ανώστρωμα κατασκευασμένο από foam (αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας), ίνες και ύφασμα αντοχής με καπιτονέ σχέδιο πλέξης. Προστατεύει από την υγρασία την φθορά ενώ αυξάνει την ανθεκτικότητά και διατηρεί τη φόρμα του στρώματος. - Στο κάτω μέρος φέρει ύφασμα Now woven. - Ύψος στρώματος: 30-32εκ - Μονής όψης: Το στρώμα χρησιμοποιείται με το ανώστρωμα στο πάνω μέρος. - Σκληρότητα στρώματος: Μέτριο - κλίμακα σκληρότητας Mohs No 3 - Σκληρότητα ελατηρίων 2,0χιλ - Χρώμα: Λευκό με πλαινές λεπτομέρειες σε γκρι. - Χειρολαβές: Περιλαμβάνει 6 χειρολαβές για εύκολη μεταφορά. τρεις αριστερά και τρεις στη δεξιά μεριά του στρώματος. Παρατηρήσεις: Το προιόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Από 340,00 €

Στρώμα Luxury pocket spring+gel memory foam+latex 34-36cm

Στρώμα Luxury pakoworld pocket spring+gel memory foam+latex 34-36cm Για εσάς που η επιλογή του σωστού στρώματος αποτελεί επένδυση σε έναν υγιεινό και αναζωογονητικό ύπνο, το Luxury είναι η καλύτερη πρόταση της αγοράς. Ένα στρώμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής με πέντε ζώνες ανεξάρτητων ελατηρίων, επένδυση: Foam, latex, cool gel και βαμβακερού pad που στοχεύουν στην εκτόνωση της πίεσης, την κατανομή του βάρους και την ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. - 5 Zone Pocket spring 20εκ: Μονάδα ανεξάρτητων ελατηρίων σε πέντε ζώνες που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 256/ανά m2. Οι 5 διαφορετικές ζώνες στήριξης επιτρέπουν την επιμέρους ελαστικότητα του κάθε ελατηρίου & παρέχουν ένα υψηλό βαθμό υποστήριξης. Έτσι ρυθμίζεται η κατανομή της πίεσης & εξασφαλίζεται η εργονομική προσαρμογή με το σωματικό βάρος χωρίς την μεταφορά κραδασμών. Περιπετρικά θωρακίζονται κολόνες στήριξης foam. - Στο πάνω μέρος φέρει ανώστρωμα κατασκευασμένο από comfort foam (αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας), ίνες και polyester ύφασμα αντοχής με καπιτονέ σχέδιο πλέξης. - Φέρει κεντρικό στρώμα ενισχυμένου foam 8 εκ. - Ενίσχυση στρώσης με latex και cool gel memory foam που μετατοπίζεται και προσαρμόζεται ανάλογα τις καμπύλες του σώματος, εκτονώνοντας τους κραδασμούς, υποστηρίζοντας την σπονδυλική στήλη και τις αρθρώσεις. - Στο κάτω μέρος φέρει foam και ύφασμα damask polyester εξαιρετικής αντοχής. - Ύψος στρώματος: 34-36εκ - Μονής όψης: Το στρώμα χρησιμοποιείται με το ανώστρωμα στο πάνω μέρος. - Σκληρότητα στρώματος: Μέτριο - κλίμακα σκληρότητας Mohs No 3 - Σκληρότητα ελατηρίων 2,0χιλ - Χρώμα: Λευκό. - Χειρολαβές: Περιλαμβάνει 8 χειρολαβές για εύκολη μεταφορά περιμετρικά του στρώματος. Παρατηρήσεις: Το προιόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Από 530,00 €

Στρώμα Levander bonnell spring roll pack μονής όψης 15-17cm 160x200εκ

Στρώμα Levander bonnel springs roll pack μονής όψης 15-17cm Εάν ψάχνετε ένα στρώμα ποιότητας με bonnel springs, εύκολο στην μεταφορά (Roll Pack) και στην καλύτερη τιμή της αγοράς, τότε το Levander είναι η καλύτερη επιλογή για έναν ξεκούραστο ύπνο. - Bonnel springs 15εκ: Είναι τοποθετημένα σε σειρές ενωμένα με ένα ελικοειδές σύρμα πάνω και κάτω, έχοντας μια επιπρόσθετη ατσάλινη ράβδο στην περίμετρο και στις δύο πλευρές που ενισχύει τις άκρες, δίνοντας σταθερότητα και βοηθώντας το στρώμα να κρατάει το σχήμα του. - Foam: Eπένδυση με αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος, 1εκ στο πάνω μέρος. - Περιμετρικά επενδύεται με polyester ύφασμα εξαιρετικής αντοχής με σχέδιο πλέξης. Στο κάτω μέρος φέρει no woven ύφασμα. - Ύψος στρώματος: 15-17εκ - Roll Pack - To στρώμα είναι τυλιγμένο για εύκολη και γρήγορη μεταφορά. Όταν ξετυλίγεται παίρνει την φόρμα του μέσα σε ελάχιστα λεπτά. - Μονής όψης: Το στρώμα είναι μονής όψης - Σκληρότητα στρώματος: Μέτριο - κλίμακα σκληρότητας Mohs No 3 - Σκληρότητα ελατηρίων 2,0χιλ - Χρώμα: Λευκό με πλαινές λεπτομέρειες σε γκρι. Παρατηρήσεις: Το προιόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Από 110,00 €

Στρώμα Nemesis pocket spring roll pack διπλής όψης 20-22cm

Στρώμα Nemesis pocket spring roll pack διπλής όψης 20-22cm Εάν ψάχνετε ένα στρώμα ποιότητας με ανεξάρτητα ελατήρια, εύκολο στην μεταφορά (Roll Pack) και στην καλύτερη τιμή της αγοράς, τότε το Nemesis είναι η καλύτερη επιλογή για έναν ξεκούραστο ύπνο. - Pocket spring 18εκ: Ανεξάρτητα ελατήρια που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 256/ανά m2. Απορροφούν κραδασμούς, τριξίματα και προσφέρουν προσαρμοσμένη ελαστικότητα σε όλες τις ζώνες στήριξης του στρώματος. - Foam: Eπένδυση με αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος, 2εκ στο πάνω μέρος και 2εκ στο κάτω μέρος. - Περιμετρικά επενδύεται με polyester ύφασμα εξαιρετικής αντοχής με καπιτονέ σχέδιο πλέξης. - Ύψος στρώματος: 20-22εκ - Roll Pack - To στρώμα είναι τυλιγμένο για εύκολη και γρήγορη μεταφορά. Όταν ξετυλίγεται παίρνει την φόρμα του μέσα σε ελάχιστα λεπτά. - Διπλής όψης: Το στρώμα μπορεί να γυρίσει και να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο όψεις. - Σκληρότητα στρώματος: Μέτριο - κλίμακα σκληρότητας Mohs No 3 - Σκληρότητα ελατηρίων 2,0χιλ - Χρώμα: Λευκό με πλαινές λεπτομέρειες σε γκρι. - Χειρολαβές: Περιλαμβάνει 4 χειρολαβές για εύκολη μεταφορά. Δύο αριστερά και δύο στη δεξιά μεριά του στρώματος. Παρατηρήσεις: Το προιόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Από 140,00 €

Στρώμα Onar foam roll pack διπλής όψης 20-22cm

Στρώμα Onar foam roll pack διπλής όψης 20-22cm Εάν ψάχνετε ένα στρώμα κατασκευασμένο αποκλειστικά από αφρώδες - foam, εύκολο στην μεταφορά (Roll pack) και στις καλύτερες τιμές της αγοράς, τότε το Onar είναι η καλύτερη επιλογή για έναν ξεκούραστο ύπνο. - Foam 20εκ: Κατασκευή από αφρώδες υλικό ενισχυμένης πυκνότητας που απορροφά τους κραδασμούς και τα τριξίματα. Για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος, φέρει εξτρά foam: 1εκ πάχος στο πάνω μέρος και 1εκ πάχος στο κάτω μέρος. - Περιμετρικά επενδύεται με polyester ύφασμα εξαιρετικής αντοχής με καπιτονέ σχέδιο πλέξης. - Ύψος στρώματος: 20-22εκ - Roll Pack - To στρώμα είναι τυλιγμένο για εύκολη και γρήγορη μεταφορά. Όταν ξετυλίγεται παίρνει την φόρμα του μέσα σε ελάχιστα λεπτά. - Διπλής όψης: Το στρώμα μπορεί να γυρίσει και να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο όψεις. - Σκληρότητα στρώματος: Μέτριο - κλίμακα σκληρότητας Mohs No 3 - Χρώμα: Λευκό - Χειρολαβές: Περιλαμβάνει 4 χειρολαβές για εύκολη μεταφορά. Δύο αριστερά και δύο στη δεξιά μεριά του στρώματος. Παρατηρήσεις: Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας

Από 170,00 €

Στρώμα Balera pocket spring+HR foam aloe vera διπλής όψης 31-32cm 160x200εκ

Στρώμα Balera pocket spring+HR foam με aloe vera διπλής όψης 31-32cm 160x200εκ Ένα από τα κύρια μυστικά της ευζωίας είναι ο καλός και ποιοτικός ύπνος και το βασικό εργαλείο για αυτό είναι η σωστή επιλογή στρώματος. Το Balera φέρει ζώνες ανεξάρτητων ελατηρίων, ενισχυμένες με επάλληλα στρώματα διαφορετικής πυκνότητας foam και ίνες με στόχο την εκτόνωση της πίεσης και την ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Ένα μοναδικό στρώμα το οποίο έρχεται μαζί με το ανώστρωμα του. Η ιδανική επιλογή για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο. Τεχνικά χαρακτηριστικά: *Υβριδική σύνθεση: Συνδυάζει διαφορετικά υλικά προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. *Επένδυση πάνω - κάτω με ύφασμα Alode Vera εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, φιλικό προς τον χρήστη. *Pocket spring 18εκ: Ανεξάρτητα ελατήρια που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 16*17 - 272/ανά m2. Hundreds of pocket springs 28*24 =672. Απορροφούν κραδασμούς, τριξίματα και προσφέρουν προσαρμοσμένη ελαστικότητα σε όλες τις ζώνες στήριξης του στρώματος. *Φέρει περιμετρική υποστήριξη με 8cm foam και 28dns καθώς και 32 dns Sofa Foam 3εκ για την καλύτερη στήριξη του σώματος. *Με HR foam 5cm και που σας προσφέρει ήσυχο ύπνο. To HR foam είναι διαφορετικό σε σχέση με την κλασσική αφρώδη επένδυση καθώς διαθέτει ευελιξία. Αντιδρά διαφορετικά στην πίεση που δέχεται από το βάρος του σώματος καθώς οι υποδοχείς της πίεσης που ταλαντώνουν ανάλογα με το βάρος είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Όταν η πίεση είναι χαμηλή αντιδρούν μόνο οι μικροί υποδοχείς ενώ καθώς αυξάνεται αντιδρούν αντίστοιχα οι μεγαλύτεροι, υποστηρίζοντας έτσι την σπονδυλική στήλη και προσδίδοντας άνεση και αντοχή του στρώματος στο χρόνο. * Διπλής όψης: Το στρώμα χρησιμοποιηθεί και από τις δύο όψεις. * Σκληρότητα στρώματος: Μέτριο προς σκληρό - Κλίμακα σκληρότητας No 6 έως 8 - Σκληρότητα ελατηρίων 1,8χιλ *Συνολική διάσταση: 160x200x31-32εκ *Περιμετρικά Φέρει 4 θύλακες αερισμού και 4 χειρολαβές για την εύκολη μεταφορά του. Οι θύλακοι αέρα επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία της αέρα κάνοντας το στρώμα πιο δροσερό. * Χρώμα: Λευκό Παρατηρήσεις: Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

410,00 €

Στρώμα Paries 5 zone pocket spring 28cm 160x200εκ

Στρώμα Paries 5 zone pocket spring 28cm 160x200εκ Ένα από τα κύρια μυστικά της ευζωίας είναι ο καλός και ποιοτικός ύπνος και το βασικό εργαλείο για αυτό είναι η σωστή επιλογή στρώματος. Το Paries φέρει 5 ζώνες ανεξάρτητων ελατηρίων, ενισχυμένες με επάλληλα στρώματα διαφορετικής πυκνότητας HR foam και Air flow με στόχο την εκτόνωση της πίεσης και την ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Ένα μοναδικό στρώμα το οποίο έρχεται μαζί με το ανώστρωμα του. Η ιδανική επιλογή για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο. Τεχνικά χαρακτηριστικά: * Υβριδική σύνθεση: Συνδυάζει διαφορετικά υλικά προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. * Aφαιρούμενο κάλυμμα με φερμουάρ που καλύπτει το στρώμα με την τεχνολογία zip με ύφασμα tencel: Οικολογικό και φτιαγμένο από ανανεώσιμα υλικά, απορροφά την υγρασία που φτάνει στο στρώμα από τη θερμότητα του σώματος, απορροφώντας έτσι τον ιδρώτα και διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία του σώματος. Μπορεί να πλυθεί στους 30 βαθμούς. * Φέρει ύφασμα από βαμβάκι Jersey * 5 Zone Pocket spring 18εκ: Ανεξάρτητα ελατήρια που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 16*17 - 272/ανά m2, Hundreds of pocket springs 28*24 =672 σε πέντε ζώνες. Απορροφούν κραδασμούς, τριξίματα και προσφέρουν προσαρμοσμένη ελαστικότητα σε όλες τις ζώνες στήριξης του στρώματος. Το σύστημα αυτό υποστηρίζει το κεφάλι, τους ώμους, τη μέση, τους γοφούς και τα πόδια, ευθυγραμμίζοντας την σπονδυλική στήλη και διατηρώντας την σωστή ανατομία του σώματος. * Φέρει περιμετρική υποστήριξη με 8cm 18dns καθώς και βάση με 28 dns reflex foam 3 cm για την καλύτερη στήριξη του σώματος. *Η βάση του στρώματος διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας PU foam 2εκ * Μονής όψης: Το στρώμα χρησιμοποιείται από τη μία πλευρά * Σκληρότητα στρώματος: Mέτριο προς σκληρό - Κλίμακα σκληρότητας No 5 έως 7 - Σκληρότητα ελατηρίων 1,8χιλ * Συνολική διάσταση: 160x200x28εκ * Χρώμα: Λευκό Παρατηρήσεις: Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

460,00 €

Στρώμα Pietra pocket spring+memory foam ανώστρωμα 30cm 160x200εκ

Στρώμα Pietra pocket spring+memory foam + ανώστρωμα 30cm 160x200εκ Ένα από τα κύρια μυστικά της ευζωίας είναι ο καλός και ποιοτικός ύπνος και το βασικό εργαλείο για αυτό είναι η σωστή επιλογή στρώματος. Το Pietra φέρει ζώνες ανεξάρτητων ελατηρίων, ενισχυμένες με επάλληλα στρώματα διαφορετικής πυκνότητας foam και ίνες με στόχο την εκτόνωση της πίεσης και την ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Ένα μοναδικό στρώμα το οποίο έρχεται μαζί με το ανώστρωμα του. Η ιδανική επιλογή για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο. Τεχνικά χαρακτηριστικά: *Υβριδική σύνθεση: Συνδυάζει διαφορετικά υλικά προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. *Επένδυση με αντιβακτηριακό ύφασμα από μπαμπού και (Rabbit feather fabric) 320γρ με εξαιρετικά απαλή υφή. Είναι αντιβακτηριακό και αντιαλλεργικό και αποτρέπει τις οσμές στο περιβάλλον ύπνου. Παράγεται με φυσικές ίνες χωρίς καμία χημική διαδικασία *Η βάση του στρώματος διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας PU foam 1εκ και αντιολισθητικό ύφασμα. *Pocket spring 18εκ: Ανεξάρτητα ελατήρια που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 16*17 - 272/ανά m2. Hundreds of pocket springs 28*24 =672. Απορροφούν κραδασμούς, τριξίματα και προσφέρουν προσαρμοσμένη ελαστικότητα σε όλες τις ζώνες στήριξης του στρώματος. *Φέρει περιμετρική υποστήριξη με foam 8εκ και 18dns καθώς και extra reflex foam 3εκ για την καλύτερη στήριξη του σώματος. *Με Memory foam 4cm που σας προσφέρει ήσυχο ύπνο. Καθώς κοιμάστε το στρώμα παίρνει το σχήμα του σώματος σας ανακουφίζοντας έτσι από την πίεση και αυξάνει θερμοκρασίες. * Μονής όψης: Το στρώμα χρησιμοποιείται με το ανώστρωμα στο πάνω μέρος. * Σκληρότητα στρώματος: Μαλακό προς μέτριο - Κλίμακα σκληρότητας No 3 έως 5 - Σκληρότητα ελατηρίων 1,8χιλ *Συνολική διάσταση: 160x200x30εκ *Περιμετρικά Φέρει 4 θύλακες αερισμού και 4 χειρολαβές για την εύκολη μεταφορά του. Οι θύλακοι αέρα επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία της θερμότητας κάνοντας το στρώμα πιο δροσερό. * Χρώμα: Λευκό Παρατηρήσεις: Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

445,00 €

Στρώμα Vistula pocket spring+foam αφαιρούμενο ανώστρωμα διπλής όψης 39-40cm 160x200εκ

Στρώμα Vistula pocket spring+foam με αφαιρούμενο ανώστρωμα διπλής όψης 39-40cm 160x200εκ Ένα από τα κύρια μυστικά της ευζωίας είναι ο καλός και ποιοτικός ύπνος και το βασικό εργαλείο για αυτό είναι η σωστή επιλογή στρώματος. Το Vistula φέρει ζώνες ανεξάρτητων ελατηρίων, ενισχυμένες με επάλληλα στρώματα διαφορετικής πυκνότητας foam και ίνες με στόχο την εκτόνωση της πίεσης και την ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Ένα μοναδικό στρώμα το οποίο έρχεται μαζί με το ανώστρωμα του. Η ιδανική επιλογή για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο. Τεχνικά χαρακτηριστικά: *Υβριδική σύνθεση: Συνδυάζει διαφορετικά υλικά προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. *Φέρει αφαιρούμενο ανώστρωμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο όψεις του κρεβατιού. Με ύφασμα (viscose) αντιβακτηριακό εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και απαλής υφής. *Η βάση του στρώματος διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας polyester ύφασμα 220gr *Pocket spring system: Σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 16*17 - 272/ανά m2. Hundreds of pocket springs 28 * 24 = 672. Απορροφούν κραδασμούς, τριξίματα και προσφέρουν προσαρμοσμένη ελαστικότητα σε όλες τις ζώνες στήριξης του στρώματος. *Φέρει περιμετρική υποστήριξη με foam 8εκ και 18dns καθώς και 32dns sofa foam 3εκ (πάνω-κάτω) για την καλύτερη στήριξη του σώματος. *Με bird feather foam 5cm που σας προσφέρει ήσυχο ύπνο. Καθώς κοιμάστε το στρώμα παίρνει το σχήμα του σώματος σας ανακουφίζοντας έτσι από την πίεση. *Διπλής όψης: Το στρώμα χρησιμοποιείται με το ανώστρωμα από Viscose και στις δύο πλευρές καθώς είναι αφαιρούμενο. *Σκληρότητα στρώματος: Μέτριο προς μαλακό - Κλίμακα σκληρότητας No 4 έως 6 - Σκληρότητα ελατηρίων 1,8χιλ *Συνολική διάσταση: 160x200x39-40εκ *Περιμετρικά Φέρει 4 θύλακες αερισμού και 8 χειρολαβές για την εύκολη μεταφορά του. Οι θύλακοι αέρα επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία της θερμότητας κάνοντας το στρώμα πιο δροσερό. * Χρώμα: Λευκό Παρατηρήσεις: Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

420,00 €