Ποιοι είμαστε
...στην oikiaset είμαστε δίπλα σας !!!

Εμπειροι σχεδιαστές

 Ό,τι ιδέα έχετε οι έμπειροι σχεδιαστές της επιχείρησης μας θα σας την πραγματοποιήσουν. Μας λέτε την ιδέα σας τη συζητάμε μαζί σας, σας συμβουλεύουμε αν υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης του σχεδίου και τελικά το σχεδιάζουμε για εσάς. 

Η Κουζίνα, το Καθιστικό, το Παιδικό...       είναι κάποιοι χώροι που μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε όπως τους ονειρέυεστε ! ! !Αναλυτική ενημέρωση

Στην oikiaset προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη λύση για το σπίτι σας διαθέτοντας έπιπλα κουζίνας,ντουλάπες, οικιακό αλλά και παιδικό έπιπλο, έπιπλο μπάνιου καθώς και ειδικές κατασκευές.
Ο οίκος Intaglio της Αχαϊκής Πρωτεύουσας διαθέτει προηγμένη γραμμή παραγωγής επίπλων με την αποκλειστική κατασκευή του!
Με ποικιλία υλικών, τεράστια γκάμα χρωμάτων και πλήθος μηχανισμών που κάνουν τη ζωή ευκολότερη.
Εχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που βρίσκουν στα έπιπλα κουζίνας, ξεχωριστή ποιότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής και εντυπωσιακό design καθώς επίσης και καινοτόμες σχεδιαστικές προτάσεις για την πλήρη λειτουργική αξιοποίηση του χώρου σας.

Σεβασμό στο οραμά σας

Έχοντας ως βασικό σημείο αναφοράς την ποιότητα, την υψηλή αισθητικη και τον απόλυτο σεβασμό στον πελάτη της, η oikiaset, εξασφαλίζει την μέγιστη αξία των χρημάτων σας και θέλει να απολαμβάνετε κάθε μέρα στον χώρο σας τα οφέλη μιας ποιοτικής και προσιτής Ελληνικής εταιρείας.
Στο κατάστημά μας στην Πάτρα, θα βρείτε την πρόταση που ταιριάζει στο σπίτι των ονείρων σας!
Προτάσεις που εξυπηρετούν την απόλυτη εργονομία και αξιοποίηση των χώρων της κουζίνας αλλά και χώρους living ώστε να έχετε ενιαία εικόνα και όμοια υλικά σε όλους τους χώρους σας.
Σχεδιάζουμε αποκλειστικά για εσάς και το χώρο σας!
Κάθε λύση είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση!  

Γρήγορη και αξιόπιστη

H oikiaset             αναγνωρίζοντας τις ανάγκες κάθε εφαρμογής επίπλοεφαρμογών, απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Διατηρώντας αυστηρή πολιτική στο τεχνικό προσωπικό της και στο τμήμα συντήρησης το οποίο στελεχώνεται από εμπείρους και καταρτισμένους τεχνίτες, διασφαλίζοντας την άριστη, ομαλή και ασφαλή τοποθέτηση των επίπλων.

Υπεύθυνος πωλήσεων 

 

Παναγιώτης Αθανασόπουλος

Σύμβουλος Διακόσμησης

Βρείτε μας στο facebook