ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΤΕΑΚ ΞΥΛΟ ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΠΟΔΙΑ 200x100x78Yεκ.

Μεγάλο τραπέζι ορθογώνιο, κυρίως για επαγγελματική χρήση, κατασκευασμένο εξολοκλήρου από μασίφ ξύλα στο φυσικό τους χρώμα. Ένα τραπέζι που θα ενθουσιάσει τους πάντες με το μέγεθός του και την αντοχή του. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα όμορφα σκαλιστά πόδια που δίνουν μια άλλη «αύρα» στον χώρο, πιο κλασσική. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τις καρέκλες που θα ταιριάξουν με αυτό το υπέροχο τραπέζι!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Διαστάσεις: 200x100x78Υ εκ
ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ΤΕΑΚ. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Το ξύλο ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού χώρου.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Ποιοτικό ξύλο ΤΕΑΚ
•Κλασσική γραμμή
•Μεγάλες διαστάσεις
*Το τραπέζι παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία

780,00 €
χωρίς τα έξοδα αποστολής