ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ POCA ΚΑΠΛΑΜΑΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΡΟΥΣΤΙΚ 180x90x75 εκ.

Το POCA είναι ένα μεγάλο ορθογώνιο τραπέζι για την τραπεζαρία, με επιφάνεια από MDF με καπλαμά καρυδιάς σε χρώμα ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΡΥΔΙ σε στυλ ρουστίκ. Η επιφάνεια αυτή στηρίζεται σε έναν μαύρο μεταλλικό ορθογώνιο σκελετό\πλαίσιο με πόδια σε σχήμα ανοιχτού Λ. Πρόκειται για ένα επιβλητικό τραπέζι σε μεγάλη διάσταση και με όμορφη διχρωμία, με αποτέλεσμα να μπορεί να ταιριάξει αισθητικά σχεδόν σε κάθε ανάλογο χώρο.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
180x90x75Υ εκ.
Πάχος επιφάνειας τραπεζιού: 4 εκ.
Πάχος ποδιών: 6x6 εκ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι από MDF με καπλαμά καρυδιάς. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα σύγχρονο υλικό ευρείας κατανάλωσης το οποίο επιλέγεται πολύ συχνά κυρίως για τον χώρο της κουζίνας. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, παράγοντας σημαντικός για έναν χώρο όπως αυτός της κουζίνας, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας.
Τα πόδια και ο σκελετός είναι μεταλλικά για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο με πλαστικές τάπες στο κάτω μέρος για προστασία των δαπέδων.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα ξεσκόνισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανί, είναι αρκετό για την συντήρηση του τραπεζιού. Για την επιφάνεια βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ήπια καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή και ασφαλής κατασκευή
•Όμορφος minimal σχεδιασμός
•Ποιοτικά υλικά κατασκευής που βοηθούν στην εύκολη συντήρηση
•Ιδανικό για σπίτι αλλά και για επαγγελματική χρήση.
Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο με οδηγίες συναρμολόγησης 

370,00 €
χωρίς τα έξοδα αποστολής