Καρέκλα RUBBERWOOD

Η καρέκλα είναι μια καρέκλα για επαγγελματική χρήση, χωρίς μπράτσα απαράμιλλης ομορφιάς. Ο πανέμορφος σκελετός της είναι από ποιοτικό εξωτικό ξύλο, ενώ τόσο η μεσαίου ύψους πλάτη όσο και το φαρδύ κάθισμα αποτελούνται από αριστοτεχνικά πλεγμένο σχοινί άριστης ποιότητας. Οι σχεδιαστικές γραμμές της καρέκλας είναι κομψές και με γνώμονα την άνεση του χρήστη, ενώ το ξύλο έχει μια φυσική ΡΟΥΣΤΙΚ απόχρωση που μπορεί άνετα να συνδυαστεί με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα. Η καρέκλα θα αποτελέσει το κέντρο ενδιαφέροντος οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
49x59x86Υ εκ.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι από εξαιρετικής ποιότητας εξωτικό ξύλο rubberwood. Το ξύλο από καουτσούκ ανήκει στα σκληρά ξύλα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην επιπλοποιεία. Θεωρείται φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς προέρχεται από ήδη υπάρχουσες φυτείες. Προέρχεται από το Βραζιλιάνικο καουτσουκόδεντρο, το Para. Το rubberwood είναι πολύ ανθεκτικό και το γεγονός ότι παρουσιάζει ελάχιστη συρρίκνωση το καθιστά βασικό υλικό στην κατασκευή επίπλων. Το χρώμα του κινείται στις αποχρώσεις του κίτρινου προς καφέ. Το σίγουρο είναι πως αν επιλέξετε έπιπλα από ξύλο καουτσούκ θα αντέξουν στο χρόνο.
Το κάθισμα και η πλάτη αποτελούνται από σχοινί σε πλέξη.
Το ξέρατε ότι….: Το σχοινί είναι η γραμμική κατασκευή που αποτελείται από ίνες τυλιγμένες η μια γύρω στην άλλη που χρησιμοποιείται για περίδεση ή για δέσιμο αντικειμένων. Οι ίνες μπορεί να είναι φυτικές (κάνναβη, τζίβα), δερμάτινες, συνθετικές ή να είναι μεταλλικά σύρματα.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, η καρέκλα είναι φιλική προς τον χρήστη. Τακτικό ξεσκόνισμα και σκούπισμα με ένα υγρό πανί είναι αρκετό για να δείχνει η καρέκλα πάντα σαν καινούρια.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή με ποιοτικά κι εξωτικά υλικά
•Αισθητικά πανέμορφη καρέκλα που θα ταιριάξει οπουδήποτε
•Σχέση ποιότητας-τιμής
•Ετοιμοπαράδοτη
•Παραδίδεται έτοιμη για χρήση

195,00 €
χωρίς τα έξοδα αποστολής