Καρέκλα NIKOL

Η καρέκλα για επαγγελματική χρήση, έχει τετράγωνο κάθισμα από σχοινί και ελαφρώς κυρτή πλάτη με κλίση προς τα πίσω, που αποτελείται από ένα φαρδύ ξύλο. Είναι μια απλή καρέκλα η οποία με το κατάλληλο τραπέζι θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σας.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
47x52x80
Διαστάσεις Καθίσματος: 47x43 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 42,5x13 εκ.
Ύψος καθίσματος: 45 εκ.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι κατασκευασμένος από ποιοτικό μασίφ ξύλο φράξινου. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Ο φράξινος (ή δεσποτάκι) είναι ένα δυνατό, βαρύ, δακτυλιοειδές πορώδες ξύλο. Έχει ίσια, προεξέχοντα νερά ξύλου που μοιάζουν με δρυς, ενώ το χρώμα του είναι λευκό έως ανοιχτό καφέ. Είναι μεγάλο δέντρο που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 40 μέτρα, σε πλάτος τα 15 μέτρα και ζει περίπου 200 χρόνια. Η καταγωγή του δέντρου είναι από την Ευρώπη και την Ασία.
Το κάθισμα είναι από σχοινί ΦΥΣΙΚΟ.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τακτικό ξεσκόνισμα και σκούπισμα με ένα υγρό πανί είναι αρκετό για να δείχνει η καρέκλα πάντα σαν καινούρια. Εάν θέλετε μπορείτε να το περνάτε και μια στρώση ειδικό βερνίκι, όποτε θεωρείτε ότι χρειάζεται για την καλύτερη προστασία του ξύλου, το οποίο ανήκει στα μαλακά ξύλα.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η καρέκλα είναι κλασσική και ελαφριά και γενικότερα το ποιοτικό φινίρισμα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι θα ενθουσιαστούν με την πρακτικότητά του, ενώ η ευκολία στην συντήρηση είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό ειδικά για επαγγελματικούς χώρους. 

190,00 €
χωρίς τα έξοδα αποστολής