Καρέκλα FINIKOUDA

Η πολυθρόνα είναι κυρίως για επαγγελματική χρήση. Ουσιαστικά δεν έχει ξεχωριστά μπράτσα αλλά η πλάτη είναι ενιαία με τα μπράτσα αγκαλιάζοντας το σώμα. Πρόκειται για μια πανέμορφη πολυθρόνα. Ο σκελετός της όπως και το κάθισμα, είναι από ποιοτικό ξύλο, ενώ η χαμηλή πλάτη και τα πλαϊνά είναι κατασκευασμένα από σχοινί άριστης ποιότητας. Το ξύλο έχει το φυσικό του χρώμα που μπορεί άνετα να συνδυαστεί με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της πολυθρόνας είναι ότι διαθέτει αναπαυτικά μαξιλάρια τόσο στο κάθισμα, όσο και στην πλάτη.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
55x60x80Υ εκ.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός είναι από εξαιρετικής ποιότητας μασίφ ξύλο ΤΕΑΚ. Όταν αναφερόμαστε σε μασίφ, εννοούμε τα ξύλα που κατασκευάζονται ολοκληρωτικά από τον κορμό δέντρου. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του.
Το ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού χώρου.
Η πλάτη και τα πλαϊνά είναι φτιαγμένα από φυσικό σχοινί.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι, όπως και το σχοινί.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Design που αγκαλιάζει το σώμα, από σχοινί
•Σχέση ποιότητας-τιμής
•Παραδίδεται έτοιμη για χρήση

230,00 €
χωρίς τα έξοδα αποστολής