Τραπεζάκι 

...συνδυαστικές λύσεις για το καθιστικό!!!

Τα σύγχρονα τραπεζάκια σαλονιού είναι πολυχρηστικά, καλύπτουν πολλές συνδυαστικές ανάγκες ταυτοχρόνως και θα τα βρείτε αποκλειστικά στην OIKIASET! 

Σε πολλά σχέδια και χρώματα επιλογής σας.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ Φ100X36Υεκ.ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ

Ανακαλύψτε το μοναδικό χειροποίητο τραπέζι με τη φυσική μασίφ ξύλινη επιφάνεια ακακίας! Με επιρροή από το industrial design, η συλλογή μας μεγαλώνει με πρωτότυπα σχέδια εμπνευσμένα από την φύση, για να επιπλώσετε το καθιστικό σας. Το τραπεζάκι, είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο Ακακίας σε φυσική απόχρωση, με μεταλλική βάση σε μαύρο χρώμα. Διαστάσεις: Φ100x36Υ εκ. Σημείωση: Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από φυσικό μασίφ ξύλο ακακίας και κάθε ένα είναι μοναδικό λόγω της ανομοιομορφίας των κορμών των δένδρων. Οι υπάρχουσες ρωγμές ή αυτές που ενδέχεται να δημιουργηθούν με την πάροδο του χρόνου δίνουν πρωτοτυπία και μοναδικό design στο χώρο σας. Κατά τη διαδικασία παραγωγής γίνεται ομοιομορφοποίηση και σταθεροποίηση των ρωγμών που υπάρχουν, με υλικό κατασκευασμένο από το ίδιο ξύλο. Επομένως, μπορεί να υπάρχουν χρωματικές παραλλαγές και διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος λόγω των διαστάσεων του επεξεργασμένου ξύλου. Αυτά δεν αποτελούν ελάττωμα του προϊόντος. 

239,00 €

Τραπεζάκι DISCO

Διστάσεις: 40Χ90Χ60 & κατά παραγγελία σε άλλη διάσταση  Κατασκευασμένο από cpl 19mm αντιγραφής τσιμέντου, με μεταλλικά πόδια Με αποθηκευτικό χώρο με πρόσβαση από πλαϊνές πόρτες ή 2 συρτάρια με επιβάρυνση 45€ 

350,00 € 450,00 €
    New collection
    New collection

    "NEW CREATIONS"

    Δυνατότητα κατασκευής επίπλων δικού σας σχεδίου!