Στρώματα Morfeas mattress
...και ο ύπνος σας ΑΠΟΛΑΥΣΗ !!!

Ποιότητα Morfeas

Ο μέσος άνθρωπος περνάει 220 χιλιάδες ώρες στο κρεβάτι! Κάθε μέρα, σχεδόν μισό λίτρο ιδρώτα, αλάτων, νεκρών κυττάρων και υγρασίας αποβάλλεται από το σώμα μας και απορροφάται από το στρώμα μας. Επιπλέον, η σκόνη και τα ακάρεα κάνουν τη χρήση ενός στρώματος που μπορεί να πλυθεί απαραίτητη.

Η Morfeas Mattress προσφέρει από το 2002 προϊόντα ύπνου υψηλής ποιότητας και αισθητικής, όπως στρώματα και καλύμματα στρωμάτων, sommier και μαξιλάρια. Όλα τα στρώματά μας είναι πολυζωνικά με 7 ζώνες διαφορετικής σκληρότητας, για την απόλυτη ορθοπεδική στήριξη του σώματος από τα ελατήρια ή το latex.

Η πολυζωνική κατανομή, πέρα από τη μεγαλύτερη αντοχή του στρώματος, βοηθάει στην άρτια στήριξη της σπονδυλικής στήλης και την τέλεια εφαρμογή στις καμπύλες του σώματος, χωρίς πίεση σε μύες και νεύρα. Έτσι, μπορούμε και απολαμβάνουμε τον απόλυτα ξεκούραστο και χαλαρωτικό ύπνο! Επιπλέον, η πιστοποίηση oko-tex standard 100, τα υποαλλεργικά υφάσματα, και το τετράπλευρο φερμουάρ στο ύφασμα για εύκολο πλύσιμο στο πλυντήριο, κάνουν τα στρώματα της Morfeas ιδανική επιλογή για ένα υγιές περιβάλλον ύπνου!

ΣΤΡΩΜΑΤΑ

Τρεις μοναδικές σειρές στρωμάτων την Ιnteractive Line (στρώματα κατασκευασμένα από πλεκτά αντιαλλεργικά υφάσματα, με τρισδιάστατη περιμετρική φάσα (3d), για ανακύκλωση του αέρα στο εσωτερικό τους, latex, Special Foam, Memory Foam, pocket springs και bonnel springs), την σειρά στρωμάτων Mattrest ( με στρώματα κατασκευασμένα με πλεκτά 100% βαμβακερά υφάσματα, με στρώματα με φερμουάρ στο ύφασμα για την εύκολη αφαίρεση του και πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30 οC. Σύγχρονα υλικά με pocket springs, bonnel springs, latex, HR foam, Memory foam, στρώματα με διπλή σειρά ελατηρίων) και την Silk Line ( πολυζωνικά στρώματα με 7 ζώνες διαφορετικής σκληρότητας για πλήρη προσαρμογή στο σώμα, με pocket springs, hr foam, latex, με περιμετρικό φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση του υφάσματος και πλύσιμο στο πλυντήριο στους 40 oC). Όλα τα πλεκτά υφάσματα των στρωμάτων μας έχουν πιστοποίηση από τον OEKO TEXT STANDARD 100 για μη χρήση χημικών και βλαβερών ουσιών, έχουν επεξεργασία αντι-άκαρη και αντι - mite.)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ -50%ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

Ένα από τα πλέον σημαντικά κομμάτια για την υγιεινή του στρώματος μας και των μαξιλαριών μας. . Το σωστό και κατάλληλο κάλυμμα δεν παρέχει μόνο προστασία , αλλά αποτελεί και απαραίτητη επιλογή για όλους όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Επιπλέον, παράμετροι που επηρεάζουν τόσο την ποιότητα του στρώματος, των μαξιλαριών όσο και του ύπνου, όπως η σκόνη, ο ιδρώτας, η υγρασία αλλά και μικροοργανισμοί όπως τα ακάρεα, αποτελούν στοιχεία που ένα σωστό κάλυμμα οφείλει να αντιμετωπίζει. Τα καλύμματα Morfeas Mattress χαρακτηρίζονται από έναν συνδυασμό υψηλής ποιότητας κατασκευής, άριστης προστασίας και πρακτικότητας - μιας και αφαιρούνται εύκολα και πλένονται στο πλυντήριο. Νέας γενιάς υλικά, με πολύ λεπτή αδιαβροχοποίηση για να μην παράγονται ήχοι κατά την κίνηση του σώματος μας. Επαναστατικό προϊόν η θήκη COOLING. Εμποτισμένη με μικροκάψουλες τζελ για αίσθηση δροσιάς τους καλοκαιρινούς μήνες. Μειώνει την θερμοκρασία του αυχένα και του κεφαλιού κατά -2οC. Ιδανική επιλογή για ανθρώπους που ιδρώνουν πολύ. Πλενόμενη στους 40ο , με φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση, αντιαλλεργική, πιστοποιημένη βάσει ΟΕΚΟ-ΤΕΧ STANDARD 100.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Μαξιλάρι, ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο για έναν σωστό και ευχάριστο ύπνο.

Πρέπει να στηρίζει απόλυτα τον αυχένα, να έχει άριστη ελαστικότητα και να παρέχει καλή ανακύκλωση του αέρα που το διαπερνάει. Αποτελεί μια καθαρά προσωπική υπόθεση, μιας και ο τύπος του εξαρτάται από παραμέτρους όπως το ύψος του μαξιλαριού, η ποιότητα του υλικού memory ή latex, καθώς και το στρώμα που το συνοδεύει. Η Morfeas Mattress προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μαξιλαριών, μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς και τις νύχτες σας! 

Επιλέξτε το μαξιλάρι σας!


ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ 

Αγκαλιάζουν κάθε σας όνειρο! 


Το επιστέγασμα κάθε ιδανικά ξεκούραστης βραδιάς. Διατηρήστε ζεστό το σώμα σας, απολαμβάνοντας παράλληλα έναν πραγματικά άνετο ύπνο, επιλέγοντας τον τύπο παπλώματος που σας ταιριάζει! 

4 ΕΠΟΧΕΣ 

Κατάλληλο για κάθε εποχή. Δύο παπλώματα ενωμένα με τρουκς.
Γέμιση Silicon Fibre 200 γρ/μ²

Πλένεται στους 30C

Μονό στρώμα: 160×220εκ.
Υπέρδιπλο στρώμα: 220×240εκ.


Tips

Γιατί κοιμόμαστε λάθος;

3 στους 5 Έλληνες υποφέρουν από κακή ποιότητα ύπνου, με κύριο αίτιο να αποτελεί γι' αυτό η χρήση λανθασμένου στρώματος και υποστρώματος. Το γεγονός ότι περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στον ύπνο και την ξεκούραση, κάνει την σωστή επιλογή κάθε σχετικού προϊόντος ακόμα σημαντικότερη. Βασικά κριτήρια για την επιλογή αυτή αποτελούν τόσο οι βασικοί κανόνες υγιεινής, όσο και οι προσωπικές μας ανάγκες (σωματότυπος, βάρος, τυχόν ορθοπεδικές ή παθολογικές παθήσεις, κ.ά.).

Ποιο είναι το ιδανικό στρώμα;

Για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, ορθοπεδικό θεωρείται το σκληρό στρώμα. Ένα ενιαία σκληρό στρώμα όμως, πέρα από το ότι αποτελεί προϊόν χαμηλού επιπέδου τεχνογνωσίας και κόστους, δεν ανταποκρίνεται στις αντίστοιχες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Τα πολυζωνικά στρώματα, με διαφορετικές ζώνες σκληρότητας για την ιδανική στήριξη ανεξάρτητα από τη στάση ύπνου, αποτελούν προϊόν πολυετών επιστημονικών ερευνών και μελετών. Γι' αυτό και εμείς στην Morfeas Mattress επιλέγουμε και εισάγουμε αποκλειστικά τον συγκεκριμένο τύπο στρωμάτων.

Ποιο είναι το σωστό υπόστρωμα-sommier;

Ο σωστός ύπνος δεν σταματάει στην επιλογή ενός στρώματος. Αποτελεί το συνδυασμό του σωστού υποστρώματος-sommier, του κατάλληλου πολυζωνικού στρώματος και του ιδανικού ανατομικού μαξιλαριού. Ειδικά σε ό,τι αφορά το sommier, απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία του αποτελεί η απορρόφηση των κραδασμών και η μέγιστη στήριξη του σώματος με τη διατήρηση των σωστών μεσοδιαστημάτων. Τα υποστρώματα που προσφέρουμε στην Morfeas Mattress κατασκευάζονται από ξύλα διπλοβρασμένης οξυάς, με ιδανική διάταξη και επιπλέον ελαστικούς συνδέσμους για αντοχή στο χρόνο και μέγιστη ελαστικότητα. Διατίθενται τόσο σε κλασικά ανατομικά τελάρα (με πυκνά ή αραιά ξύλα) όσο και σε μηχανισμούς για κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο.