Εσωτερικές πόρτες

...ποιοτικές λύσεις για το σπίτι σας!!!

Οι εσωτερικές πόρτες σε ένα σπίτι είναι ένα μόνιμο στοιχείο που συμβάλει σημαντικά στο τελικό αποτέλεσμα της διακόσμησης.

Κάνουμε την επιλογή τους στην αρχή της οικοδόμησης & είναι δύσκολο να φανταστούμε τι αποτέλεσμα θα έχουν στο τέλος! μία ασφαλής επιλογή που προτείνουμε στην OIKIASET είναι ουδέτερες  υφές όπως το τσιμέντο!

Η επιλογή της τσιμεντένιας ανοιχτής γκρι υφής στις εσωτερικές πόρτες είναι εύκολη στον συνδυασμό της με την επίπλωση στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού!

Ποιοτικές πόρτες Laminate με αντοχή στο νερό, τέλειο φινίρισμα, άψογη ΔΩΡΕΑΝ τοποθέτηση!

Οι πόρτες CPL Βακελίτης συνδυάζουν μέγιστη ποιότητα και προσιτή τιμή.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλά χρώματα και σχέδια. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Φύλλο πόρτας: Η πόρτα είναι καλυμμένη με MDF πάχους 7mm ανά πλευρά, και έχει συνολικό πάχος 44mm. Αποτελείται από περιμετρικό ξύλινο πλαίσιο, με εσωτερικά πηχάκια και ενίσχυση στην κλειδαριά, ξυλεία με υγρασία 10-12% και περιέχει γέμιση χαρτοκυψέλης. 

Γίνεται φινίρισμα με router στο αντίστοιχο ύψος. Κάσωμα: Οβάλ ή ίσιο ανάλογα με την απόχρωση, με ενσωματωμένο ηχομονωτικό λάστιχο περιμετρικά. Πρεβάζια: Κουμπωτά 7cm, οβάλ ή ίσια (ανάλογα με την απόχρωση). Βασικός εξοπλισμός: Δυνατότητα επιλογής 13 αποχρώσεων. Κλειδαριά με κέντρο 9cm. 3 διπλοί ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέου τύπου σε απόχρωση inox και χρυσό. 

Διαστάσεις: Πλάτος πόρτας: 68cm - 73cm - 78cm - 83cm - 88cm - 93cm - 98cm Πάχος κασώματος: 10cm - 12cm - 15cm. Χρήση προέκτασης για μεγαλύτερο πλάτος. Ύψος έως 214 cm (κάλυψη με πρεβάζι έως 2,19cm). Δυνατότητες κατασκευής: Σχέδια από αλουμίνιο inox. Συρόμενη εξωτερική - συρόμενη χωνευτή πόρτα. Σπαστή πόρτα. Άνοιγμα για τζάμι (σε οποιαδήποτε διάσταση). Προέκταση κασώματος για να επιτευχθεί οποιοδήποτε πλάτος (λαμπάς) τοίχου.