ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ MANGO 100X45X45,5Υ εκ.

Ανακαλύψτε το μοναδικό χειροποίητο τραπέζι σαλονιού με επιφάνειες από φυσικό μασίφ ξύλο MANGO. To σχήμα είναι ορθογώνιο και στηρίζεται σε δύο τετράγωνα μαύρα μεταλλικά πλαίσια στις δύο πλευρές των επιφανειών. Οι δύο επιφάνειες είναι ίσες μεταξύ τους και με ίδιο πάχος ξύλου.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
100x45x45,5 εκ.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα πλαίσια στήριξης είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο μέταλλο για να μπορέσει να αντέξει το βάρος των επιφανειών του μασίφ ξύλου.
Οι επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από φυσικό μασίφ ξύλο mango και κάθε μία είναι μοναδική λόγω της ανομοιομορφίας των κορμών των δένδρων. Όταν αναφερόμαστε σε μασίφ, εννοούμε τα ξύλα που κατασκευάζονται ολοκληρωτικά από τον κορμό δέντρου. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του.
Το ΜΑΝΓΚΟ είναι πυκνό και δυνατό σκληρό ξύλο με ιδιαίτερα ελκυστικά νερά. Τα νερά του ξύλου του είναι μοναδικά καθώς ενσωματώνουν αρκετούς τόνους και χρώματα, που κυμαίνονται από ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως σκούρο καφέ έως ανοιχτό ροζ ή πράσινο. Είναι ελαφρύτερο από άλλα είδη ξύλου και είναι ανθεκτικό στο νερό.
Οι υπάρχουσες ρωγμές ή αυτές που ενδέχεται να δημιουργηθούν με την πάροδο του χρόνου οφείλονται στην συστολή-διαστολή του ζωντανού οργανισμού που λέγεται μασίφ ξύλο, και δεν αποτελούν κατασκευαστικό ελλάτωμα, δίνοντας πρωτοτυπία και μοναδικό design στο χώρο σας. Κατά τη διαδικασία παραγωγής γίνεται ομοιομορφοποίηση και σταθεροποίηση των ρωγμών που υπάρχουν, με υλικό κατασκευασμένο από το ίδιο ξύλο. Επομένως, μπορεί να υπάρχουν χρωματικές παραλλαγές και διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος λόγω των διαστάσεων του επεξεργασμένου ξύλου. Αυτά δεν αποτελούν ελάττωμα του προϊόντος.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το ΜΑΝΓΚΟ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό, οπότε μπορείτε άφοβα να το καθαρίζετε με βρεγμένες πετσέτες.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το MANGO είναι ένα πανέμορφο τραπέζι που συνδυάζει με υπέροχο τρόπο το μασίφ ποιοτικό ξύλο με το μέταλλο στις βάσεις. Οι επιρροές του είναι από το industrial design, ενώ η άμεση έμπνευση από το φυσικό στοιχείο θα δώσει μια ζεστή αίσθηση στο σαλόνι ή το καθιστικό σας.
To προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο

230,00 €
χωρίς τα έξοδα αποστολής