Στρώμα Vistula pocket spring+foam αφαιρούμενο ανώστρωμα διπλής όψης 39-40cm 160x200εκ

Στρώμα Vistula pocket spring+foam με αφαιρούμενο ανώστρωμα διπλής όψης 39-40cm 160x200εκ
Ένα από τα κύρια μυστικά της ευζωίας είναι ο καλός και ποιοτικός ύπνος και το βασικό εργαλείο για αυτό είναι η σωστή επιλογή στρώματος.
Το Vistula φέρει ζώνες ανεξάρτητων ελατηρίων, ενισχυμένες με επάλληλα στρώματα διαφορετικής πυκνότητας foam και ίνες με στόχο την εκτόνωση της πίεσης και την ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Ένα μοναδικό στρώμα το οποίο έρχεται μαζί με το ανώστρωμα του. Η ιδανική επιλογή για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
*Υβριδική σύνθεση: Συνδυάζει διαφορετικά υλικά προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
*Φέρει αφαιρούμενο ανώστρωμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο όψεις του κρεβατιού. Με ύφασμα (viscose) αντιβακτηριακό εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και απαλής υφής.
*Η βάση του στρώματος διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας polyester ύφασμα 220gr
*Pocket spring system: Σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 16*17 - 272/ανά m2. Hundreds of pocket springs 28 * 24 = 672. Απορροφούν κραδασμούς, τριξίματα και προσφέρουν προσαρμοσμένη ελαστικότητα σε όλες τις ζώνες στήριξης του στρώματος.
*Φέρει περιμετρική υποστήριξη με foam 8εκ και 18dns καθώς και 32dns sofa foam 3εκ (πάνω-κάτω) για την καλύτερη στήριξη του σώματος.
*Με bird feather foam 5cm που σας προσφέρει ήσυχο ύπνο. Καθώς κοιμάστε το στρώμα παίρνει το σχήμα του σώματος σας ανακουφίζοντας έτσι από την πίεση.
*Διπλής όψης: Το στρώμα χρησιμοποιείται με το ανώστρωμα από Viscose και στις δύο πλευρές καθώς είναι αφαιρούμενο.
*Σκληρότητα στρώματος: Μέτριο προς μαλακό - Κλίμακα σκληρότητας No 4 έως 6 - Σκληρότητα ελατηρίων 1,8χιλ
*Συνολική διάσταση: 160x200x39-40εκ
*Περιμετρικά Φέρει 4 θύλακες αερισμού και 8 χειρολαβές για την εύκολη μεταφορά του. Οι θύλακοι αέρα επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία της θερμότητας κάνοντας το στρώμα πιο δροσερό.
* Χρώμα: Λευκό
Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

420,00 €