Στρώμα Pietra pocket spring+memory foam ανώστρωμα 30cm 160x200εκ

Στρώμα Pietra pocket spring+memory foam + ανώστρωμα 30cm 160x200εκ
Ένα από τα κύρια μυστικά της ευζωίας είναι ο καλός και ποιοτικός ύπνος και το βασικό εργαλείο για αυτό είναι η σωστή επιλογή στρώματος.
Το Pietra φέρει ζώνες ανεξάρτητων ελατηρίων, ενισχυμένες με επάλληλα στρώματα διαφορετικής πυκνότητας foam και ίνες με στόχο την εκτόνωση της πίεσης και την ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Ένα μοναδικό στρώμα το οποίο έρχεται μαζί με το ανώστρωμα του. Η ιδανική επιλογή για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
*Υβριδική σύνθεση: Συνδυάζει διαφορετικά υλικά προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
*Επένδυση με αντιβακτηριακό ύφασμα από μπαμπού και (Rabbit feather fabric) 320γρ με εξαιρετικά απαλή υφή. Είναι αντιβακτηριακό και αντιαλλεργικό και αποτρέπει τις οσμές στο περιβάλλον ύπνου. Παράγεται με φυσικές ίνες χωρίς καμία χημική διαδικασία
*Η βάση του στρώματος διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας PU foam 1εκ και αντιολισθητικό ύφασμα.
*Pocket spring 18εκ: Ανεξάρτητα ελατήρια που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 16*17 - 272/ανά m2. Hundreds of pocket springs 28*24 =672. Απορροφούν κραδασμούς, τριξίματα και προσφέρουν προσαρμοσμένη ελαστικότητα σε όλες τις ζώνες στήριξης του στρώματος.
*Φέρει περιμετρική υποστήριξη με foam 8εκ και 18dns καθώς και extra reflex foam 3εκ για την καλύτερη στήριξη του σώματος.
*Με Memory foam 4cm που σας προσφέρει ήσυχο ύπνο. Καθώς κοιμάστε το στρώμα παίρνει το σχήμα του σώματος σας ανακουφίζοντας έτσι από την πίεση και αυξάνει θερμοκρασίες.
* Μονής όψης: Το στρώμα χρησιμοποιείται με το ανώστρωμα στο πάνω μέρος.
* Σκληρότητα στρώματος: Μαλακό προς μέτριο - Κλίμακα σκληρότητας No 3 έως 5 - Σκληρότητα ελατηρίων 1,8χιλ
*Συνολική διάσταση: 160x200x30εκ
*Περιμετρικά Φέρει 4 θύλακες αερισμού και 4 χειρολαβές για την εύκολη μεταφορά του. Οι θύλακοι αέρα επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία της θερμότητας κάνοντας το στρώμα πιο δροσερό.
* Χρώμα: Λευκό
Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

445,00 €