Στρώμα Paries 5 zone pocket spring 28cm 160x200εκ

Στρώμα Paries 5 zone pocket spring 28cm 160x200εκ
Ένα από τα κύρια μυστικά της ευζωίας είναι ο καλός και ποιοτικός ύπνος και το βασικό εργαλείο για αυτό είναι η σωστή επιλογή στρώματος.
Το Paries φέρει 5 ζώνες ανεξάρτητων ελατηρίων, ενισχυμένες με επάλληλα στρώματα διαφορετικής πυκνότητας HR foam και Air flow με στόχο την εκτόνωση της πίεσης και την ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Ένα μοναδικό στρώμα το οποίο έρχεται μαζί με το ανώστρωμα του. Η ιδανική επιλογή για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
* Υβριδική σύνθεση: Συνδυάζει διαφορετικά υλικά προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
* Aφαιρούμενο κάλυμμα με φερμουάρ που καλύπτει το στρώμα με την τεχνολογία zip με ύφασμα tencel: Οικολογικό και φτιαγμένο από ανανεώσιμα υλικά, απορροφά την υγρασία που φτάνει στο στρώμα από τη θερμότητα του σώματος, απορροφώντας έτσι τον ιδρώτα και διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία του σώματος. Μπορεί να πλυθεί στους 30 βαθμούς.
* Φέρει ύφασμα από βαμβάκι Jersey
* 5 Zone Pocket spring 18εκ: Ανεξάρτητα ελατήρια που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 16*17 - 272/ανά m2, Hundreds of pocket springs 28*24 =672 σε πέντε ζώνες. Απορροφούν κραδασμούς, τριξίματα και προσφέρουν προσαρμοσμένη ελαστικότητα σε όλες τις ζώνες στήριξης του στρώματος. Το σύστημα αυτό υποστηρίζει το κεφάλι, τους ώμους, τη μέση, τους γοφούς και τα πόδια, ευθυγραμμίζοντας την σπονδυλική στήλη και διατηρώντας την σωστή ανατομία του σώματος.
* Φέρει περιμετρική υποστήριξη με 8cm 18dns καθώς και βάση με 28 dns reflex foam 3 cm για την καλύτερη στήριξη του σώματος.
*Η βάση του στρώματος διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας PU foam 2εκ
* Μονής όψης: Το στρώμα χρησιμοποιείται από τη μία πλευρά
* Σκληρότητα στρώματος: Mέτριο προς σκληρό - Κλίμακα σκληρότητας No 5 έως 7 - Σκληρότητα ελατηρίων 1,8χιλ
* Συνολική διάσταση: 160x200x28εκ
* Χρώμα: Λευκό
Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

460,00 €