Στρώμα Balera pocket spring+HR foam aloe vera διπλής όψης 31-32cm 160x200εκ

Στρώμα Balera pocket spring+HR foam με aloe vera διπλής όψης 31-32cm 160x200εκ
Ένα από τα κύρια μυστικά της ευζωίας είναι ο καλός και ποιοτικός ύπνος και το βασικό εργαλείο για αυτό είναι η σωστή επιλογή στρώματος.
Το Balera φέρει ζώνες ανεξάρτητων ελατηρίων, ενισχυμένες με επάλληλα στρώματα διαφορετικής πυκνότητας foam και ίνες με στόχο την εκτόνωση της πίεσης και την ορθή ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Ένα μοναδικό στρώμα το οποίο έρχεται μαζί με το ανώστρωμα του. Η ιδανική επιλογή για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
*Υβριδική σύνθεση: Συνδυάζει διαφορετικά υλικά προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
*Επένδυση πάνω - κάτω με ύφασμα Alode Vera εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, φιλικό προς τον χρήστη.
*Pocket spring 18εκ: Ανεξάρτητα ελατήρια που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες με αναλογία 16*17 - 272/ανά m2. Hundreds of pocket springs 28*24 =672. Απορροφούν κραδασμούς, τριξίματα και προσφέρουν προσαρμοσμένη ελαστικότητα σε όλες τις ζώνες στήριξης του στρώματος.
*Φέρει περιμετρική υποστήριξη με 8cm foam και 28dns καθώς και 32 dns Sofa Foam 3εκ για την καλύτερη στήριξη του σώματος.
*Με HR foam 5cm και που σας προσφέρει ήσυχο ύπνο. To HR foam είναι διαφορετικό σε σχέση με την κλασσική αφρώδη επένδυση καθώς διαθέτει ευελιξία. Αντιδρά διαφορετικά στην πίεση που δέχεται από το βάρος του σώματος καθώς οι υποδοχείς της πίεσης που ταλαντώνουν ανάλογα με το βάρος είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Όταν η πίεση είναι χαμηλή αντιδρούν μόνο οι μικροί υποδοχείς ενώ καθώς αυξάνεται αντιδρούν αντίστοιχα οι μεγαλύτεροι, υποστηρίζοντας έτσι την σπονδυλική στήλη και προσδίδοντας άνεση και αντοχή του στρώματος στο χρόνο.
* Διπλής όψης: Το στρώμα χρησιμοποιηθεί και από τις δύο όψεις.
* Σκληρότητα στρώματος: Μέτριο προς σκληρό - Κλίμακα σκληρότητας No 6 έως 8 - Σκληρότητα ελατηρίων 1,8χιλ
*Συνολική διάσταση: 160x200x31-32εκ
*Περιμετρικά Φέρει 4 θύλακες αερισμού και 4 χειρολαβές για την εύκολη μεταφορά του. Οι θύλακοι αέρα επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία της αέρα κάνοντας το στρώμα πιο δροσερό.
* Χρώμα: Λευκό
Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

410,00 €