ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΙΧΟΥ YORKSHIRE ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΞΥΛΟ ΤΕΑΚ

O καθρέπτης YORKSHIRE είναι πραγματικά ένα όμορφο κομμάτι στην διακόσμηση του σπιτιού σας! Το design του είναι κλασσικό με τον καθρέφτη να βρίσκεται σε ένα μεγάλο και φαρδύ ορθογώνιο πλαίσιο από ανακυκλωμένο ξύλο ΤΕΑΚ σε φυσικό χρώμα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
90x3x182
160Χ230
80Χ130
200Χ100
(τοποθετείται οριζόντια ή κατακόρυφα)

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Πέρα από τον καθρέπτη, η υπόλοιπη κατασκευή έχει γίνει από ανακυκλωμένο ξύλο ΤΕΑΚ.
Το ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Ο καθρέπτης είναι ένα από τα αναγκαία αντικείμενα για ένα σπίτι, αλλά είναι ιδανικός και για ξενοδοχεία, Airbnb, χώρους εστίασης ως διακοσμητικό στοιχείο κτλ. Μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του καθρέπτη είναι ότι μπορείτε να το τοποθετήσετε είτε οριζόντια είτε κάθετα, ανάλογα με την διαρρύθμιση του χώρου σας! Και πάντα στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς για την κατηγορία του

Επιλέξτε παραλλαγή:

Από 370,00 €
χωρίς τα έξοδα αποστολής