Κουζίνα
Μοντέρνας γραμμής

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού μας. Δεν έχει σημασία το μέγεθος της, αλλά το πόσο οργανωμένη είναι, πόσες έξυπνες και λειτουργικές «γωνιές» κρύβει και κατά πόσο εξυπηρετεί τις δικές σας καθημερινές ανάγκες.

Χειροποίητες Ελληνικές κουζίνες κατά παραγγελία ειδικά για εσάς!

Το νέο μοντέλο GOLD

της oikiaset.

Η κουζίνα χρυσός, μία διαχρονική επιλογή με ήσυχο σχεδιασμό, μοναδική λειτουργικότητα που παντρεύει με γόρδιους δεσμούς το μοντέρνο με το κλασσικό!

Βιομηχανικό, κλασσικό & μοντέρνο συνδυάζονται όμορφα αφήνοντας ελεύθερη την επιλογή  των επίπλων στον ενιαίο χώρο.

(Τραπεζαρία, καθιστικό, σύνθετο). 

Η γκάμα προϊόντων της Oikiaset χωρίζεται σε μια συλλογή από τεχνικά πειράματα που αναπτύχθηκαν από την Intaglio cucine:ένα σύνθετο πλέγμα για το σχεδιασμό του έργου της κουζίνας σας.

Οι έτοιμες προς μέτρηση έννοιες βασίζονται κυρίως στην αισθητική και τη λειτουργική λύση των θυρών που καθορίζει τους πιθανούς συνδυασμούς υλικών. Ο καθένας μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά πλαίσια, λύσεις, αξεσουάρ, λειτουργικές ενοποιήσεις και πολλά άλλα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι επίσημης ανάπτυξης, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη ελευθερία σχεδιασμού. Το αποτέλεσμα είναι ένα σχέδιο κουζίνας που είναι αναμφισβήτητα μοναδικό, προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη.