Κουζίνα
Μοντέρνας γραμμής

Μοντέρνα έπιπλα κουζίνας

Η Κουζίνα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού μας. Στην OIKIASET κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα κουζίνας σε διαστάσεις & υλικά ιδανικά για τον δικό σας χώρο!


NEW COLLECTION
NEW COLLECTION

Με εμπειρία ετών στα έπιπλα κουζίνας η OIKIASET έχει εξελίξει τις τεχνικές της & εφαρμόζει μοναδικά καινοτόμα σχέδια για το δικό σας χώρο!

 Νέες τάσεις στο design των ημερών μας είναι το μάρμαρο σε επιφάνειες, εντυπωσιακό & επιβλητικό στο χαρακτήρα του χαρίζει μοναδικό αποτέλεσμα υφών!

Η μοντέρνα κουζίνα δεν έχει σχεδιαστικούς περιορισμούς & στερεότυπα, αντίθετα μας δίνει την ελευθερία στο σχέδιο να υλοποιήσουμε κάθε σας όνειρο!

Λειτουργικότητα, έξυπνες λύσεις & μοναδικός σχεδιασμός είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά μίας κουζίνας OIKIASET!


Μοντέλο GOLD

Η κουζίνα χρυσός, μία διαχρονική επιλογή με ήσυχο σχεδιασμό, μοναδική λειτουργικότητα που παντρεύει με γόρδιους δεσμούς το μοντέρνο με το κλασικό! 

Βιομηχανικό, κλασικό & μοντέρνο συνδυάζονται όμορφα αφήνοντας ελεύθερη την επιλογή  των επίπλων στον ενιαίο χώρο.

(Τραπεζαρία, καθιστικό, σύνθετο). 


PHOTOGALLERY

"NEW CREATIONS"

Δυνατότητα κατασκευής επίπλων δικού σας σχεδίου!

Η γκάμα προϊόντων της Oikiaset χωρίζεται σε μια συλλογή από τεχνικά πειράματα που αναπτύχθηκαν από την Intaglio cucine:ένα σύνθετο πλέγμα για το σχεδιασμό του έργου της κουζίνας σας.

Οι έτοιμες προς μέτρηση έννοιες βασίζονται κυρίως στην αισθητική και τη λειτουργική λύση των θυρών που καθορίζει τους πιθανούς συνδυασμούς υλικών. Ο καθένας μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά πλαίσια, λύσεις, αξεσουάρ, λειτουργικές ενοποιήσεις και πολλά άλλα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι επίσημης ανάπτυξης, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη ελευθερία σχεδιασμού. Το αποτέλεσμα είναι ένα σχέδιο κουζίνας που είναι αναμφισβήτητα μοναδικό, προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη.