Βρείτε τη δική σας κουζίνα.

Επιλέξτε το κλασικό ή το μοντέρνο στιλ & συνδυάστε το με τα διαφορετικά υλικά & χρώματα που είναι διαθέσιμα. Βρείτε την κουζίνα των ονείρων σας, σε αρμονία με εσάς & το σπίτι σας!

Oikiaset

Η σειρές Oikiaset είναι σε θέση να μεταφράσουν όλους τους χώρους με γούστο και λειτουργικότητα. Χάρη στη μεγάλη γκάμα προϊόντων, η Oikiaset  εναρμονίζεται με τα διαφορετικά στιλ και τις διαφορετικές επιθυμίες, ακόμα και για εκείνο το κομμάτι του κόσμου που θέλει με το design, να κάνει το σπίτι μοναδικό.


New collection

Η νέα τάση σχεδίων κουζίνας & εκμετάλλευσης χώρου σε ύψος με τα ντουλάπια να φτάνουν έως την οροφή, δημιουργεί μοναδική - λειτουργική λύση για κάθε σπίτι!

Η συνδυαστική επιλογή πολλών υφών-χρωμάτων σε όγκους του σχεδίου ισορροπεί το αποτέλεσμα. Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι & ακατέργαστες υφές ξύλου συμπληρώνουν το τελικό design.

Φτιάξτε την ΚΟΥΖΙΝΑ σας με την OIKIASET & απολαύστε κάθε μέρα μία κουζίνα που κατασκευάστηκε ιδανικά για τον δικό σας χώρο!!!


Τώρα μπορούμε με ασφάλεια & μέσω τηλεδιάσκεψης  να κάνουμε Μαζί τη μελέτη του χώρου σας!!!


Δείτε το βίντεο μίας όμορφης ανακίνησης κουζίνας βήμα βήμα, που πραγματοποιήσαμε σε πελάτη μας!!! 

Δείτε το ΠΡΙΝ & το ΜΕΤΑ!

Μία όμορφη λειτουργική λύση σε μικρό ενιαίο χώρο, ΚΟΥΖΙΝΑΣ & ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ.


"Δείτε RETRO ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ"


Μοντέλo: GOLD 

Η δουλειά μας μέσα από το σπίτι σας!!!


Ευθεία κουζίνα σε μοντέρνα γραμμή με εκμετάλλευση χώρου μέχρι το ταβάνι.Model: Krystal Intaglio

ΣΥΓΧΡΟΝΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

Αν φαντάζεστε την κουζίνα σας βγαλμένη απ' το μέλλον, στην OIKIASET μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοναδικά μοντέρνα έπιπλα κουζίνας, σε μοναδικά σχέδια, που όχι μόνο εντυπωσιάζουν με την αισθητική τους αλλά σας προσφέρουν την απαραίτητη λειτουργικότητα ώστε να γίνει το αγαπημένο σας μέρος στο σπίτι. Ανακαλύψτε σήμερα αυτό που σας ταιριάζει!


Οικονομική σειρά επίπλων κουζίνας Oikiaset από 120€ το τρέχον μέτρο!

Λειτουργικές λύσεις ΚΟΥΖΙΝΑΣ για μικρούς χώρους & χώρους εκμετάλλευσης!


Model: GOLD

Model: GRAPHITE

Model: SILENT

Model: MIRROR

Model: SMART

Model: EGAIO

Model: RUSTICA 

SMART ECO
SMART ECO

Model: SMART ECO


"NEW CREATIONS"

Δυνατότητα κατασκευής επίπλων δικού σας σχεδίου!

Η γκάμα προϊόντων της Oikiaset χωρίζεται σε μια συλλογή από τεχνικά πειράματα που αναπτύχθηκαν από την Intaglio cucine:ένα σύνθετο πλέγμα για το σχεδιασμό του έργου της κουζίνας σας.

Οι έτοιμες προς μέτρηση έννοιες βασίζονται κυρίως στην αισθητική και τη λειτουργική λύση των θυρών που καθορίζει τους πιθανούς συνδυασμούς υλικών. Ο καθένας μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά πλαίσια, λύσεις, αξεσουάρ, λειτουργικές ενοποιήσεις και πολλά άλλα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι επίσημης ανάπτυξης, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη ελευθερία σχεδιασμού. Το αποτέλεσμα είναι ένα σχέδιο κουζίνας που είναι αναμφισβήτητα μοναδικό, προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη.