Καρέκλες

Τα σχέδια χειροποίητων Καρεκλών της OIKIASET είναι έτοιμα να μεταφράσουν όλους τους χώρους με γούστο & προσωπικό στιλ!Με τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υφασμάτων & χρωμάτων, οι καρέκλες είναι έτοιμες να καλύψουν κάθε διακοσμητική απαίτηση!!!

Μοντέρνα & κλασικά σχέδια ποιοτικής - Ελληνικής κατασκευής.

Μαζί συνδυάζουμε & ολοκληρώνουμε το SET της τραπεζαρίας σας με καθίσματα πάγκων, καρεκλών & σκαμπό για πιο λειτουργικό αποτέλεσμα & μία όμορφη καθημερινότητα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο!   


Καρέκλα MYRSINI

Μεταλλική καρέκλα με ύφασμα από την ελληνική εταιρεία KALOIDIS WOOD PROCESSING INDUSTRY. Διατίθεται με μεταλλικά ή ξύλινα πόδια. Διαστάσεις: 86 Χ 61 Χ 56

240,00 €

Καρέκλα KALLISTO

Χειροποίητη καρέκλα Ελληνικής κατασκευής με επιλογή χρώματος ξύλου & υφάσματος. Για την επιλογή των χρωμάτων επισκεφθείτε μας στον εκθεσιακό μας χώρο ή μέσο βιντεοκλήσης. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας. 

220,00 €

Καρέκλα KORALIA

Χειροποίητη καρέκλα Ελληνικής κατασκευής με επιλογή χρώματος ξύλου & υφάσματος. Για την επιλογή των χρωμάτων επισκεφθείτε μας στον εκθεσιακό μας χώρο ή μέσο βιντεοκλήσης. Κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας. 

240,00 €

Καρέκλα SADORINI

Η πολυθρόνα είναι μια πολυθρόνα απαράμιλλης ομορφιάς. Ο πανέμορφος σκελετός της είναι από ποιοτικό ξύλο, ενώ το φαρδύ κάθισμα αποτελείται από ψάθα άριστης ποιότητας. Οι σχεδιαστικές γραμμές της πολυθρόνας είναι κομψές και με γνώμονα την άνεση του χρήστη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ψηλά μπράτσα της πολυθρόνας. Το ξύλο έχει το φυσικό του χρώμα που μπορεί άνετα να συνδυαστεί με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα. Η πολυθρόνα θα αποτελέσει το κέντρο ενδιαφέροντος οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 58x56x75Υ εκ. ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Ο σκελετός της πολυθρόνας είναι από εξαιρετικής ποιότητας μασίφ ξύλο ΤΕΑΚ. Όταν αναφερόμαστε σε μασίφ, εννοούμε τα ξύλα που κατασκευάζονται ολοκληρωτικά από τον κορμό δέντρου. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού χώρου. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: •Στιβαρή κατασκευή •Αισθητικά πανέμορφη πολυθρόνα που θα ταιριάξει οπουδήποτε. •Σχέση ποιότητας-τιμής •Παραδίδεται έτοιμη για χρήση

245,00 €

Καρέκλα RITTA

Η ξύλινη καρέκλα, για επαγγελματική χρήση, έχει τετράγωνο κάθισμα από πλεγμένο σχοινί και ελαφρώς κυρτή πλάτη, που αποτελείται από ένα φαρδύ ξύλο. Είναι μια απλή καρέκλα η οποία με το κατάλληλο τραπέζι θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σας. 46,5x41x80Υ εκ. Ύψος καθίσματος: 45 εκ. Διαστάσεις καθίσματος: 43Χ40 εκ. Διαστάσεις πλάτης: 46,5Χ15 εκ. ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Ο σκελετός της καρέκλας είναι κατασκευασμένος από ποιοτικό μασίφ ξύλο οξιάς. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό. Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με μικροσκοπικούς πόρους. Αυτό το σχετικά φθηνό ξύλο είναι κομψό και έχει κοκκινωπό καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή επίπλων. Το κάθισμα είναι από σχοινί. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Τακτικό ξεσκόνισμα και σκούπισμα με ένα υγρό πανί είναι αρκετό για να δείχνει η καρέκλα πάντα σαν καινούρια. Εάν θέλετε μπορείτε να το περνάτε και μια στρώση ειδικό βερνίκι, όποτε θεωρείτε ότι χρειάζεται για την καλύτερη προστασία του ξύλου, το οποίο ανήκει στα μαλακά ξύλα. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Η καρέκλα είναι κλασσική και ελαφριά και γενικότερα το ποιοτικό φινίρισμα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι θα ενθουσιαστούν με την πρακτικότητά του, ενώ η ευκολία στην συντήρηση είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό ειδικά για επαγγελματικούς χώρους. 

145,00 €

Καρέκλα SADORINI

Η πολυθρόνα είναι μια πολυθρόνα απαράμιλλης ομορφιάς. Ο πανέμορφος σκελετός της είναι από ποιοτικό ξύλο, ενώ το φαρδύ κάθισμα αποτελείται από ψάθα άριστης ποιότητας. Οι σχεδιαστικές γραμμές της πολυθρόνας είναι κομψές και με γνώμονα την άνεση του χρήστη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα οριζοντίως κυρτά μπράτσα της πολυθρόνας. Το ξύλο έχει το φυσικό του χρώμα που μπορεί άνετα να συνδυαστεί με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα. Η πολυθρόνα θα αποτελέσει το κέντρο ενδιαφέροντος οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 56Χ53,5Χ79 Διαστάσεις Καθίσματος: 46Χ44,5 εκ. Διαστάσεις Πλάτης: 41Χ36 εκ. Ύψος Μπράτσων: 65,5 εκ. Ύψος Καθίσματος: 45 εκ.ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Ο σκελετός της πολυθρόνας είναι από εξαιρετικής ποιότητας μασίφ ξύλο ΤΕΑΚ. Όταν αναφερόμαστε σε μασίφ, εννοούμε τα ξύλα που κατασκευάζονται ολοκληρωτικά από τον κορμό δέντρου. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού χώρου. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: •Στιβαρή κατασκευή •Αισθητικά πανέμορφη πολυθρόνα που θα ταιριάξει οπουδήποτε. •Σχέση ποιότητας-τιμής •Παραδίδεται έτοιμη για χρήση

215,00 €

Καρέκλα MIRAGE

Καρέκλα Mirage PC διαφανές Καρέκλα Mirage σε μοντέρνο design με ιδιαίτερες αποχρώσεις. Ένα κάθισμα που ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα. Συνδιάζει αρμονικά το μοντέρνο design με τα ανθεκτικά υλικά του σήμερα. Κατασκευασμένη από διάφανο πολυκαρμπονικό moulded with gas technology τελευταίας γενιάς για απόλυτη αντοχή. Θα αναβαθμίσει την διακόσμηση του χώρου σας. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση, ιδανική για καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια. Στοιβαζόμενη, σε πολλά χρώματα με UV protection για μέγιστη προστασία απο τον ήλιο. Τεχνικά χαρακτηριστικα: * Υλικό: Πολυκαρβονικό (PC) * Χρώμα: Διάφανές /clear * Στοιβαζόμενη * UV protection Διαστάσεις: Μήκος: 51εκ. Πλάτος: 50εκ. Ύψος:88εκ. Ύψος έδρας: 46εκ. Βάθος έδρας: 40εκ. Ύψος πλάτης: 41εκ. Παρατηρήσεις: Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας. 

175,00 €

Καρέκλα MIRAGE

Καρέκλα Mirage PC γκρι διαφανές Καρέκλα Mirage σε μοντέρνο design με ιδιαίτερες αποχρώσεις. Ένα κάθισμα που ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα. Συνδιάζει αρμονικά το μοντέρνο design με τα ανθεκτικά υλικά του σήμερα. Κατασκευασμένη από διάφανο πολυκαρμπονικό moulded with gas technology τελευταίας γενιάς για απόλυτη αντοχή. Θα αναβαθμίσει την διακόσμηση του χώρου σας. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση, ιδανική για καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια. Στοιβαζόμενη, σε πολλά χρώματα με UV protection για μέγιστη προστασία απο τον ήλιο. Τεχνικά χαρακτηριστικα: * Υλικό: Πολυκαρβονικό (PC) * Χρώμα: Διαφανές γκρι /clear grey * Στοιβαζόμενη * UV protection Διαστάσεις: Μήκος: 51εκ. Πλάτος: 50εκ. Ύψος:88εκ. Ύψος έδρας: 46εκ. Βάθος έδρας: 40εκ. Ύψος πλάτης: 41εκ. Παρατηρήσεις: Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας. 

175,00 €

Καρέκλα MIRAGE

Καρέκλα Mirage PC καφέ διαφανές Καρέκλα Mirage σε μοντέρνο design με ιδιαίτερες αποχρώσεις. Ένα κάθισμα που ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα. Συνδιάζει αρμονικά το μοντέρνο design με τα ανθεκτικά υλικά του σήμερα. Κατασκευασμένη από διάφανο πολυκαρμπονικό moulded with gas technology τελευταίας γενιάς για απόλυτη αντοχή. Θα αναβαθμίσει την διακόσμηση του χώρου σας. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση, ιδανική για καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια. Στοιβαζόμενη, σε πολλά χρώματα με UV protection για μέγιστη προστασία απο τον ήλιο. Τεχνικά χαρακτηριστικα: * Υλικό: Πολυκαρβονικό (PC) * Χρώμα: Διαφανές καφέ /clear brown * Στοιβαζόμενη * UV protection Διαστάσεις: Μήκος: 51εκ. Πλάτος: 50εκ. Ύψος:88εκ. Ύψος έδρας: 46εκ. Βάθος έδρας: 40εκ. Ύψος πλάτης: 41εκ. Παρατηρήσεις: Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας. 

175,00 €

Καρέκλα RIDLEY

Καρέκλα Ridley ξύλο-pu μαύρο Για εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα που να εντυπωσιάζει με την αισθητική και την ποιότητα κατασκευής της, η σειρά Ridley είναι η καλύτερη πρόταση αγοράς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο και είναι ιδανική λύση και για επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάστε την με τα σκαμπό της σειράς Ridley και δημιουργήστε εντυπωσιακές συνθέσεις στο χώρο σας! Τεχνικά χαρακτηριστικά: * Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ξύλο Rubber wood. Το ξύλο από καουτσούκ είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς προέρχεται από ήδη υπάρχουσες φυτείες. Το rubberwood είναι πολύ ανθεκτικό και το γεγονός ότι παρουσιάζει ελάχιστη συρρίκνωση το καθιστά βασικό υλικό στην κατασκευή επίπλων και με μεγάλη αντοχή στον χρόνο. * Έδρα και πλάτη από τεχνόδερμα. * Προσφέρεται σε μαύρο χρώμα. Διαστάσεις προϊόντος: Μήκος: 48,5 εκ Πλάτος: 61 εκ Ύψος: 87 εκ Παρατηρήσεις: Το προϊόν παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασία. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

150,00 €