Καρέκλα - Πολυθρόνα - Σκαμπό

Νέα μοναδικά σχέδια καρέκλας custom.

Στην oikiaset προσφέρουμε ποιοτικές καρέκλες κατασκευής μας, ιδικά σχεδιασμένες στην φιλοσοφία των τραπεζιών μας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Μοντέρνα & κλασικά σχέδια διαχρονικού design υψηλής αισθητικής.

Ξύλινες & μεταλλικές σε πολλούς χρωματισμούς

καθίσματα υφασμάτων & δερματίνης (αδιάβροχα αλέκιαστα)

Δυνατότητα τροποποίησης του σχεδίου ή και νέο σχέδιο ειδικά για εσάς!  

Πολυθρόνα HAG

Καθίστε αναπαυτικά & απολαύστε την αίσθηση της αγκαλιάς που προσφέρει η πολυθρόνα HAG!
Η πολυθρόνα HAG από την OIKIASET είναι χειροποίητη & κατασκευάζεται τοπικά στη Πάτρα. Το τετράγωνο κομψό κομμάτι θεωρείται όχι μόνο για τον ξεχωριστό σχεδιασμό του, αλλά και για την εξαιρετική του άνεση. Ένα ανοικτό, λεπτό χαλύβδινο πλαίσιο επιτρέπει στο σχέδιο να ενσωματώνει αρνητικό χώρο και φυσικό φως σαν να είναι φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της πολυθρόνας.

 Οι καθαρές γραμμές του πλαισίου συνοδεύονται από τέσσερις ιμάντες, που μαλακώνουν το κομμάτι με μια πιο χαλαρή αίσθηση. Η λωρίδα πλέξης γεμίζει ένα ενιαίο μεγάλο κάτω μαξιλάρι, δημιουργώντας ένα ζεστό και φυσικό κάθισμα.
Ο συνδυασμός απλών, κομψών υλικών και του μοναδικού σχεδίου της δημιουργούν μια εξελιγμένη, μοναδική πολυθρόνα, κατάλληλη για μια σειρά χώρων και χρήσεων. Η καρέκλα HAG είναι διαθέσιμη σε πολλαπλά υφάσματα, συμπεριλαμβανομένου του πελάτη που παρέχει.Κατόπιν αιτήματος παραγγελίας.